Laatste nieuws

Overnachting op het terrein van de Monkeyschool
Sinds kort is er een nieuwe attractie bijgekomen! We hebben twee simpele maar robuuste chalets gebouwd op het terrein van de Monkeyschool. De chalets zijn uitgerust met een woon- annex slaapkamer, een badkamer - incl. douche en westers toilet - en een koelkast. Uiteraard is het chalet voorzien van elektra. Voor de duidelijkheid, de chalets hebben geen airconditioning en geen warm water. In het koude seizoen, 'sochtends om 06.00 uur is het water het koudst met een temperatuur van 26 graden Celsius.
Er is een grote veranda met uitzicht op de locatie waar de apen worden gehouden. Ieder chalet kan maximaal twee personen huisvesten, of in het geval van kleine kinderen drie. De chalets zijn te klein om er een slaapplaats bij te maken. Het kind moet dus in bed genomen worden. De chalets zijn dicht bij elkaar, dus ideaal voor families met kinderen.
We bieden een aangenaam verblijf met vriendelijk en behulpzaam personeel vlakbij de apen. U kunt met de apen spelen, ze voeren en zelfs hun trainer worden.
Om praktische redenen kunnen wij geen "walk-in" gasten accepteren.

Homestay
Klik hier voor meer informatie

Valide CSS!